29.8.13

Mary Katrantzou for Moncler


Leto bih na repeat, molim! Kasno počelo, brzo prošlo... Pa nema smisla! 
Iako sam endless summer životnog opredeljenja, moda ipak čini da svaku narednu sezonu jedva čekam. I zimu i jesen, što da ne...
Tako mi je još jedna predobra modna saradnja zapala za oko. Toliko da zamišljam ciču zimu na ulicama, recimo, severne Evrope. Sankt Peterburga ili Stokholma. Pa ušuškanost. I crven nosić koji se kravi vrelim čajem. Smišljam i neki fantastični odmor u nekom fantastičnom mestu na Alpima. Pa skije, pa drvene brvnare i kamin.
Za sve su krive ove sjajne zimske jakne koje je divna, predivna Mary Katrantzou dizajnirala za Moncler. Gledam, želim, uživam!


Ljubac! M.

19.8.13

The Eye


Kenzov tigru, pomeri se i napravi mesta za još jedan motiv koji će biti hit u sezoni koja je pred nama. Oko! Ali ne onakvo oko kakvo smo i do sada nosale u lucky-charm-Turkish-evil-eye fazonu. Ne, ne... Nego više u stilu nadrealizma Salvadora Dalija (ko je posetio Figueres, zna o čemu piskaram).
Elem, motiv je, u jesenje/zimskoj kolekciji, maksimalno eksploatisao opet Kenzo. I motiv je, poput tigra, opet ružan. Ali, recimo, Kenzovom naOČItom duksu ne bih ni sama odolela!
Još mi se dopadaju ovi Art by Lj Grove duksići, Dior prsten, Kotur clutch i Chiarine sparkly cipelice. Ostalo bih svakako preskočila... Šta vi mislite?

Art by Lj GroveDel Toro


Kenzo
Lulu FrostChiara FerragniDannijo


Kotur


Lulu Guinness


DiorLjubac! M.

12.8.13

Sarah Jessica Parker for Maria Valentina


♥♥♥... I sad bih mogla da lupam srciće u nedogled i ništa da ni ne napišem. Ipak, sledi nekoliko osnovnih informacija.
Maria Valentina je brazilski brend koji nudi diiivnu odećicu. Diiivno je još i to što im je u poslednje dve kampanje zaštitno lice Sarah Jessica Parker (koju, diiivnu, naprosto obožavam). Da ne dužim, momentalno uploadujem fotkice koje su deo tih kampanja, pa se u diiivnost istih i sami uverite. Napominjem da ću im redosled rotirati, pa u duhu ovih vrućina, prvo postavljam prolećno/letnju kolekciju (setite se da je na južnoj polulopti sada zima, tako da će se ove stvari kod njih nostiti kada kod nas bude brrr hladno), a nakon nje jesenje/zimsku (koja je u Brazilu sada aktuelna). Još dodajem i da na sajtu ovog brenda možete pronaći dva sjajna wallpapera sa fotografijama iz nove kolekcije (ovaj drugi gde Sarah nosi cvetni kompletić trenutno je background na mom kompjuteru). Ostavljam vas da uživate...

Proleće/leto 2013/2014

Jesen/zima 2013Ljubac! M.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...