3.11.13

34. Belgrade Fashion Week


Praznik mode u Beogradu! Onaj koji željno iščekujemo dva puta godišnje.
Nabavljanje propusnica, osmišljavanje outfita, uzbuđenje pred polazak, uzbuđenje na revijama, druženje, ćaskanje, komentarisanje... Veselo društvance: Jovana, Milena, Svetlana i ja smo se tako u nedelju, 27. oktobra, okupile i Jovaninom Mirkom (njen autić, od milošte:) krenule put Bg-a. Very u stilu maturanti iz provincije na ekskurziji.
To veče su na programu bile revije dizajnera koje super volimo - Mihana Momose i Ane Ljubinković. O revijama više u narednom postu kada ću postaviti zvanične fotografije sa revija, ali i dati komentar na iste. Ipak, naglasiću da nas favoriti nisu razočarali i da smo uživale u tananosti i sofisticiranosti Mihailovih modela, kao i u Aninim neverovatno maštovitim kreacijama i čudesnim jednorozima.
Narednu posetu Nedelji mode smo ostavile za utorak kada su se održavale Modne vinjete. Divno veče, velika gužva i predivan izrez na leđima jedne haljine najjači su mi utisci.
Pokazujem vam Fashion week onako kako smo ga mi doživele. Viđen našim očima. (Čitaj: uslikan našim telefonima i aparatima). #friends #fashion #mihanomomosa #analjubinkovic #bataspasojevic #modnevinjete #fashionmagnolia #dictionaryoffashion #cipelicastiklica #fun #laughter #love. Tako nekako...

Mihano MomosaAna Ljubinković
Bata Spasojević
Modne vinjete 


Ljubac! M.

7 comments:

 1. Nedelja, divno vece na Fashion Week-u....a utorak u Supermarketu <3 :)))
  Zelim opeeeeet...

  http://www.dictionaryoffashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Ljubav. Odlicna postic M! Jedva cekam da ponovo idemo na ekskurziju!

  ReplyDelete
 3. Divne fotke i zaljubljena sam u sve Anine modele!!

  ReplyDelete
 4. Divno ! :)


  http://style-squared.blogspot.ca

  https://www.facebook.com/StyleSquaredByZM

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...