21.7.13

Lula and HERSELF Magazine

 photo Lula_HERSELF_IV_01_zps2c118940.gif

Upoznajte Lulu! Glavnu urednicu HERSELF ilustrovanog magazina. Ona je lepa i uvek savršeno stilizovana. Počasni je gost svih glavnih modnih događaja. I ona je - nacrtana! Nacrtana, skenirana i digitalno restilizovana, tačnije. Damn... Too good to be true, znala sam!
Časopis koji Lula uređuje je prava poslastica za nas modne sladokusce. Izlazi dva puta godišnje, i u njemu možete čitati o najnovijim modnim trendovima za aktuelnu sezonu.
U časopisu možete videti i Lulu u sjajnim komadima iz najnovijih kolekcija. Ili u upečatljivim i nezaboravnim outfitima koje su ranije ponele svetske modne ikone.

Takođe, zanimljivi su intervjui sa poznatim ljudima iz svih sfera umetnosti. Sa umetnicima koji su nekad živeli i sa onima koji i danas žive, sa likovima iz književnosti, sa istorijskim ličnostima ili modnim dizajnerima. Te tako možete uživati u slikama na kojima Miroslava Duma pozira sa Grace Kelly ili Jackie O. Možete se diviti Fridi Kahlo u Peter Pilotto haljini ili Charlotte Olympia cipelicama i čitati intervju sa Dianom Vreeland ili Donatellom Versace.


Sjajan koncept, zar ne? Časopis možete online listati u vidu Lulinih dnevnika, a sva izdanja možete kupiti i preko neta. Odličan ulov za sve kolekcionare modnih divota! 
A Lula je upravo postala moj novi omiljeni crtani lik!
Ljubac! M.

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...