25.9.12

LFW on Street Style Seconds


Nepokolebljivo se slažem sa onom da "slika govori više od hiljadu reči". Stoga bi bilo bolje da vas pustim da uživate u fotografijama umesto što nešto uopšte i pišem. Ipak, sledi par objašnjenja...
Sigurna sam, čuli ste za fotografa Gorana Čižmešiju. Ako do sada i niste naleteli na njegove radove u hrvatskom Cosmopolitanu ili Stilistu, onda ste svakako o njemu čitali kod uvek inspirativne Jelene koja voli cipele, ali i ljude.
Da rezimiramo - Goran je sjajan modni fotograf kome su street style fotografije (i to kakve street style fotografije!) specijalnost. Fotke stylish Zagrepčana postavlja na svoju Street Style Seconds facebook stranicu i, dok trepnete, uhvatićete sebe kako manično klik-klik-klikćete na like dugmence ispod gotovo svake.
Nedavno je britansko izdanje časopisa InStyle organizovalo potragu za najboljim street style fotografom koji bi za njihove stranice ovekovečio sve one super stilizovane ljude koji se muvaju po londonskim ulicama za vreme Nedelje mode. Facebook mnjenje je presudilo i taj odgovorni zadatak pripao je upravo g-dinu Čižmešiji. Rezultati su pred vama (za više fotografija virtuelni trk na SSS fb stranicu). 
Objašnjenja ste dobili, ali su dalji komentari potpuno suvišni. Uživajte!Ljubac! M.

12 comments:

 1. Obozavam street style fotke!!!! :) Odlican post:*

  ReplyDelete
 2. Mene si ti upravo upoznala sa njime. :D A ja tako volim te sreet style shots. Hell of a job ali rezultat je odličan. *.*

  ReplyDelete
 3. Sve mi se slicice dopadaju!!! :DD
  Giveaway na mom blogu :)
  http://that-vertigo.blogspot.com/2012/09/pompom-torbice-giveaway.html

  ReplyDelete
 4. Odlican je!Obozavam street style fotkice,tu se nadje uvek najvise inspiracije:)

  ReplyDelete
 5. Great post! I enjoy reading this LFW streetstyle. I love those styles that you've post...
  Following you now.. ;)

  Kisses from VV!!
  www.voguelyvan.com

  ReplyDelete
 6. ohh some great street style... already pinned some :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...