28.2.12

Vênsette


Znate onu muku kad trčite sa jednog kraja Njujorka na drugi, letite sa sastanka na sastanak, pa posle radnog vremena pravo iz kancelarije žurite na neki dobrotvorni bal i nemate vremena ni da se pristojno isfenirate? Šta, ne znate?! Oh, pa dobro... Zaposlene devojke sa Menhetna zasigurno znaju. Jedna od njih je i devojka za koju kažu da je pamet, lepota i maniri u jednom - Lauren Remington Platt. 
Lauren je devojka koja se, nakon što je diplomirala na Columbiji, zaposlila u uzavrelom njujorškom finansijskom sektoru. Kako je ona i njujorška IT devojka i česti posetilac gradskih cremé de la cremé okupljanja, veliki problem joj je predstavljao nedostatak vremena za spremanje. I onda joj je sinula ideja! Osnovala je kompaniju Vênsette, koja pruža usluge doterivanja (Hair & MakeUp) svim zaposlenim (i besposlenim) damama. I sve to je začinila members-only etiketom! Mmmmm... 
Na kućnu adresu vam stižu vrhunski šminkeri i frizeri (da, da - oni koji sređuju filmske zvezde za dodele nagrada i modele za modne revije) koji će, uz pomoć svojih super moći i veština i vrhunskih kozmetičkih proizvoda, od vas napraviti "bolje vas" po ceni od 250$, pa naviše. Među klijentima ove kompanije su i model Elettra Wiedemann, dizajnerka Genevieve Jones i unuka Grace Kelly Charlotte Casiraghi.
Razgovor za posao u tom elitnom profi timu podrazumeva friziranje i šminkanje Lauren Remington Platt, te se Lauren, po sopstvenom priznanju, nikada sama ne sređuje. E, g-đice Remington Platt, od danas zvanično želim baš Vaš posao! I Vaš garderober...Ljubac! M.

 

9 comments:

 1. Ovo je super kada si baš u žurbi, ali moj omiljeni deo dana je šminkanje, pravljenje frizure, igranje sa bojama i šminkom, ne bih se toga odrekla nikad :D

  ReplyDelete
 2. ;)) Jako zanimljivo!
  Devojka zmaj!

  ReplyDelete
 3. ja bih to i kod nas, al po manjoj ceni ;)
  oh well zadovoljicu se jednim finim salonom blizu pete avenije gde sam osvezila friz i nokte
  iako sam morala da dosetam do njih :)

  ReplyDelete
 4. oh,kakav katering!! fenomenalna zena !

  ReplyDelete
 5. odlicna ideja, evo npr za mame koje ne mogu dugo da odsustvuju od kuce.
  svidja mi se stil, bas ga mixa.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...