20.8.11

Just to say: αντίο!


Ovako je bilo prošle godine... A sa nestrpljenjem iščekujem ovogodišnju uživanciju. Sreća, sreća, radost!
Vreme je za mali blogoodmor! Drugari moji, čitamo se za nekih desetak dana! Budite mi blogoinspirisani!
Ljubac! M.

19.8.11

Lauren Conrad for Kohl's


Moram priznati da nisam baš pratila MTV-jev ultra popularan reality The Hills (za razliku od The City-ja, koji je glavni prouzrokovač moje potonje opsednutosti stilom Olivie Palermo). Ipak, bilo je nemoguće izbeći aktuelna dešavanja u životima glavnih zvezdica. TV, online i štampani mediji su se masovno bavili "ozbiljnim" temama: Da li je Heidi bila lepša pre silnih prastičnih operacija ili nakon njih? Ko je kriv za raspad prijateljstva Heidi i Lauren? Da li će Audrina konačno naći sreću u ljubavi? Da li je Spencer i u pravom životu psihički labilan ili se samo pravi za reality? 
U moru svih pisanih informacija, fotografija i video zapisa, ja sam se zalepila za stil Lauren Conrad. Super slatka Lauren je uvek šetala super slatke i besprekorno skockane outfite, frizuru i šminku. Lauren voli neupadljive, jednostavne i klasične komade. Uvek je ultra ženstvena i prefinjena i ima taj pravi girl next door look. 
Nedavno sam naletela na look book njene nove kolekcije za Kohl's. Kolekcije koje poznati dizajniraju (potpisuju) često uopšte ne reprezentuju njihov lični stil i komade iz iste dotična celebrity persona nikada ne bi ni obukla (wouldn't be caught dead in, da ne kažem). E, to baš nije slučaj sa LC odećicom (i nakitom i obućicom). Zato što je njena odeća very her! Kao i fotografije koje prate ovu jesenju kolekciju. 
Dear Lauren, we were wondering if expanding your business and selling your beautiful clothes in Serbia (or somewhere near) is possible in near future (preferably since this fall)? Faithfully yours...


Ljubac! M.

16.8.11

Repossi


Znate onaj osećaj kada ga prvi put ugledate i znate da je stvoren za vas? E tako je mene pre neki dan zviznula Amorova strela. Pa sam malo odlepila! Za prstenom (prstenjem, da budem precizna, jer se ne zna koji je lepši)! 
Repossi je juvelirska kuća koja postoji od 20-tih godina prošlog veka i danas ima sedišta u Parizu, Milanu i Monte Karlu. Na čelo kompanije 2005. godine je postavljena, tada 19-godišnja, Gaia Repossi. Kao artistic director, naslednica ovog porodičnog biznisa je nizala uspehe kreirajući fenomenalne kolekcije Berber, Maure (moje omiljene), Nérée, Snake... Iako je svaki komad breathtaking, akcenat je ipak na prstenju - od belog, žutog, roze ili crnog zlata, sa ili bez dijamanata. Moja wish lista je ponovo updateovana! Ovo prstenje se našlo u prvih 10 željenih stvarčica (što je stvaaaarno teško, jer se moja wish lista ni najmanje ne bazira na realnosti, te se na istoj nalaze i stan sa pogledom na Central Park, YSL torbe i Hermes šalovi). 

Snake


Nérée


Berber


Maure


Gaia Repossi x Alexander Wang


Gaia je modnoj eliti Repossi komade nakita nametnula kao "must have". Na zabavi povodom predstavljanja kolekcije Nérée, među zvanicama su bili i Karl Lagerfeld, Andrea Casiraghi i Tatiana Santo Domingo. Repossi prstenje nose "it" devojke poput slatke Leighton Meester, kao i najpoznatije modne blogerke. Uostalom, ovo "pieces of heaven" prstenje je verovatno jedino koje može da naruši dominaciju (takođe željenih) YSL arty komada, te je na eminentim modnim događajima poput fashion weekova prosto nemoguće presuditi koji su zastupljeniji. Mrtva trka!

Ljubac! M.


14.8.11

Zove more...


Čekala sam, čekala... I sad sitno brojim! Koliko puta spavam do polaska! Za nedelju dana, drugari moji, ja ću se uveliko brčkati! Buć, buć... Slana voda, slana koža, slani poljupci! I sunce, mmmm! Pesak na, od mirišljave kremice, lepljivoj koži... I izležavanje i kokteli, i izlasci i opet kokteli! Eh, daaaa... Deset dana zasluženog odmora!
Pripreme su odavno počele. Sad se ubrzavam i osmišljavam definitivni sadržaj mog ovećeg kofera. Šta izbaciti, šta izbaciti? U mom slučaju, večita dilema!
Čitaćemo se još u toku nedelje... Ovaj postić je samo mentalna priprema. Kao da sam već tamo, osećam miris mora!

Ljubac! M.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...