31.5.11

Tribeca lovely

I dalje sam (mislima) u Njujorku. Eto, lepo mi je tamo, pa sam redovan gost. U stvarnosti, nikada ga nisam posetila. Ali mi je odlazak u NYC pri vrhu liste "Things to do...".
Ima i srećnika koji tamo žive... Ehhhh (ote mi se uzdah)... Njih preko 8 miliona! I kako to da od tolikih ljudi jedna od njih nisam baš ja? (Pitanje je više retoričko - postavljeno iz pukog samosažaljenja, jer, kako sada stvari stoje, tamo živi svega oko 0,12% svetske populacije.) 
Ali jedna od tih 8 miliona jeste Erin Fetherston. Ukoliko do sada i niste videli preeeeelepu odeću koju ona dizajnira (jedna reč: sophisticated, dve reči: ja oduševljena), verovatno ste je spazili na nekoj od lista najbolje obučenih. A svakako ste morali primetiti njenu svetlo plavu kosu, ravne šiške i pletenicu koju često nosi. 
Erin je odrasla u Kaliforniji, 5 godina je provela u Parizu, a sada živi u breathtaking stanu sa pogledom na Hudson. Ona kaže da je prostor tražila više od godinu dana, i da je mesecima čekala da joj dopreme njen antikvitetni i vintage nameštaj iz Pariza. Ja kažem - vredelo je!


Ljubac! M.

30.5.11

Hey, sailor, I'm going navy too!


Kako sve epizode serije "Sex & the City" znamo gotovo napamet (mislim, ko ne zna?!), sećamo se i one iz 5. sezone u kojoj famozna četvorka na ulici sreće slatke mornare tokom NY Fleet Week-a. Otprilike je to išlo ovako:
Samantha: "Ladies, seamen, 12 o'clock!"
Miranda: "I pray when I turn around, there are sailors! Because with her, you never know."
Carrie: "Oh, wow! We have just spotted our first sailors. Fleet Week has begun!"
Stvar je u tome da je Fleet Week u Velikoj Jabuci upravo sada! Tačnije, od 25. maja do 01. juna. Već zamišljam suncem okupan Central Park i Times Square i bele uniforme!
Iako, nažalost, nismo u Njujorku (ja bar nisam, a ako vi jeste - blago vama!) i nemamo Fleet Week, ništa nas ne sprečava da svoje outfite prilagodimo istom! Klasika! Meni omiljena, za sva vremena. Belo, plavo, crveno. Može i roze. Ili žuto. Možda bež? Prugice obavezne. Mada mogu i tufnice. Opcija je milion, pa vi birajte! I ja sam danas skroz u tom fazonu!Ljubac! M.

27.5.11

Letnji snovi (o modi)

Photobucket

Jeeeeej, stigao nam i vikendić, konačno! Ovaj vikend je rezervisan za šetnjice pored Palićkog jezera i palačinke u Bossovoj bašti. Osim ako mi kiša ne pokvari planove (grrr...). Ipak, optimista sam! Meteorolozi su pogrešili, milion posto!
I zato jedan "lenji" post. I to inspiracioni! Prvi u nizu. Biram slike (iz moje baze raznoraznih sličica koje u ogromnim količinama skidam sa neta i sakupljam) i razmišljam, kombinujem, zamišljam... Zato nema više priče (pisanja). Sad samo gledam... Zzzzzzzzz...


Ljubac! M.

25.5.11

She's Rachel Roy, a Style Icon!


Njene kreacije obožavaju i trendy devojke i dame sa stilom. Michelle Obama, Kate Hudson, Iman, Lucy Liu, Penélope Cruz i Olivia Palermo samo su neke od njih. Oprah Winfrey ju je ugostila u svojoj emisiji (ima li veće potvrde uspeha u Americi?). Njen brend je jedan od onih koji se prodaju u Bloomingdale’s, Neiman Marcus i Macy's robnim kućama. 
Pod moj fashion radar dospela je u jednoj epizodi MTV serije The City, kada je Olivia Palermo iskoristila njen nakit za snimanje u ELLE-u. Prvo što mi je zapalo za oko je njena neosporna neobična lepota. A zatim i njen specifičan stil odevanja. Ona kombinuje najrazličitije boje, materijale i krojeve. Iako sama nikada ne bih obukla neke od njenih outfita (mada bih ogromnu većinu rado prošetala), činjenica je da sve što nosi, ona zna da nosi. Skroz mi je u tom moda-sa-stavom fazonu. I zato je volim! Kako se vama čini? 
 Ljubac! M.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...