15.12.11

"I have this substance abuse problem - expensive footwear..."


London, cipele, Tanja Savić? Any ideas? Ako nemate konačno rešenje u ovoj igri asocijacija, onda niste čuli za Tanju Savić, londonsku, a našu dizajnerku luksuznih Tanja S London cipela. Žena je radila za Jimmy Chooa! Kraljica!
Modni znalci su se upoznali sa njenim radom na Londonskom Fashion Weeku 2009. godine. Njena prva kolekcija je postala hit, a ostalo je istorija. Tanjine cipele momentalno postaju novi shoe crush britanskog Voguea koji ih ubacuje na svoje wish i shopping liste. 
Tanja S cipele i čizme se ručno prave u Italiji, imaju originalnu dvostruku platformu, a one iz kolekcije Crystal Haze su ukrašene i Swarovski kristalima. Dovoljno da vam srce drnda!
Spomenula sam da su ove cipele luksuzne? Jaaako luksuzne (čitaj: skupe)? Pa, ukoliko zarađujete poput filmske zvezde, voljni ste da čekate isporuku od 6 do 10 nedelja, i volite neobične pomalo arty cipele, šta da vam kažem... Go ahead! Samo me zovite da im se malo divim uživo! I možda ih probam na kratko? :)  
U knjizi "Fahion: Shoes & Desire" Tanja se našla u društvu genijalnih dizajnera cipela, a ovakva čast se zasigurno retko ukazuje dizajnerima koji su na početku karijere. Njeni radovi su predstavljeni na čak 6 strana, uključujući i prvu unutrašnju koricu. Aplauz!


"I have this substance abuse problem - expensive footwear", rekla je jednom mudra Carrie Bradshaw. I uspostavila dijagnozu milionima žena...

Ljubac! M.

12 comments:

 1. moram. da. ih. imam. :)

  http://soupandfish.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. i jaoooo +1 zelimzelimzelim !!!! :)

  ReplyDelete
 3. pa to jeumenost marketinga,to sto se povezala u saradnji sa svarovskim ;)))

  ReplyDelete
 4. Odlicna je:)Uvek se odusevim kad vidim nase ljude kako su uspeli preko.Go girl!:)

  ReplyDelete
 5. Beautiful and fashionable shoes indeed...I think dressing up is complete when you look at all these components which make it complete.mineral lipstick

  ReplyDelete
 6. ja sam jelena i ja sam cipeloholicar :)

  ReplyDelete
 7. Iako ta oversized platforma nije baš moja šolja čaja, zasluženo se našla u "Fahion: Shoes & Desire"! Ovako, čisto "nekonzumeristički" posmatrano, modeli su neodoljivi...
  p.s. A štikle su just right! ;)

  ReplyDelete
 8. Wow extra cipele!Hocu ih!!!http://sparklyshinyworld.blogspot.com/
  ceca:*

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...