31.12.11

Baby, you're a firework!


Sreća, sreća, radost! Volim ovaj dan. I narednih desetak. Brige u stranu, da se napravi mesta za true lenčarenje i uživanje. Hedonista u meni zasijaće u punom sjaju!
Moje večito oduševljenje ovim praznikom prouzrokovano je nekim sasvim ličnim srećama, ali i onim tipičnim njegovim obeležjima kad se u sred svog tog sjaja i euforije svet čini srećnijim i boljim. A sledeća godina je uvek ona koja donosi nove šanse i mogućnosti koje su bezgranične, jel' da? Magija ružičastih naočara!
Možemo i početi sa odbrojavanjem... Deset, devet...
Jelke su okićene! Bilo da su elegantne, šarene, jednostavne ili šljašteće, svakako su odraz našeg raspoloženja i stila. I još bitnije - pokloni su tu! Ja oko svog obigravam ne bih li naslutila šta je u pitanju, ali ne vredi... Večeras će ukrasni papir odleteti u roku od pet sekundi i onda će nastati oduševljenje (znam, jer sam bila dobra prošle godine, a i Deda Mrazu sam još odavno poslala listu želja:).
Osam, sedam... Još malo pa spremanje... Trka, frka, panika - bar u mom slučaju. Nekako nikad, ali nikad ne počnem na vreme sa pripremama. A znate ono, ove noći je sve dozvoljeno! Pa i u modnom smislu. Jedino večeras je more stvarno more, i svetlucavih stvari nikad dosta. Keep calm and shine on!Šest, pet... Možda večeras ostajete kod kuće? Svakako proslavite uz kolače, šampanjac ili pak toplo mleko. Gledajte dobre filmove. Blesavite se! Đuskajte kao da ste u nekom super klubu. A u prednosti ste jer oko vas su samo VIP osobe...

Četiri, tri... Ili Novu godinu proslavljate napolju? Ako ste negde otputovali, mogu samo da vam zavidim. Nova godina pod vatrometom Londona, na snegu Sankt Peterburga ili ispod Španskih stepenica u Rimu? Oh, san svih snova!

Kako god bilo, lepo mi se provedite! Upijte ovu novogodišnju atmosferu! Jer večeras je sve u duhu ljubavi, tolerancije i zajedništva. Čuda se dešavaju. Sanjajte velike snove, pa da vam se svi redom ostvare u 2012. godini! Be fabulous & be amazing! Dva, jedan, nulaaaaaaa...! Srećna vam Nova godina!

Ljubac od srca! M.


10 comments:

 1. Divan post. Srecna i tebi Nova godina :)

  ReplyDelete
 2. divno! ziveli i da nam se zelje svima ispune!

  ReplyDelete
 3. Happy New year 2012!
  you have a new follower!

  visit my blog www.worldisrunway.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. zelela bih u novoj neku od ovih divnih haljina sa slika!!:) divan post! Srecna nova i sve najbolje!!!:):)

  ReplyDelete
 5. Divno!I ja tebi želim srećnu Novu i sve najlepše!:*

  ReplyDelete
 6. kakav set idilicnih fotki.. sve najlepse u Novoj!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...