29.11.11

Reverence For Her Irreverence


Možda ne prepoznajete ovu ljupku osamnaestogodišnjakinju sa fotografije? Da vam pomognem... Pričalo se da je ljuta suparnica Nuclear Wintourovoj. Čuveno rivalstvo je "provučeno" i kroz film Devil Wears Prada. BFF Toma Forda. Sad je malo jasnije? Da, da, neponovljiva Carine!
Kraljica! Žena kakvu volim - jaka, uspešna, lepa i neverovatno stylish. Kad porastem biću Carine Roitfeld! 
Sve što bih pisala o njoj apsolutno je izlišno jer o nekadašnjoj Editor-in-Chief pariskog izdanja časopisa Vogue i glavnoj zvezdi svake modne revije ili nekog glam eventa, sigurna sam, već sve znate. Nebrojeno ste puta pomno izučavali njene fotografije koje su osvanule na raznim street style blogovima. Skroz vas razumem! I ja je obožavam!
Jasno vam je sa kakvim sam oduševljenjem dočekala objavljivanje njene knjige Irreverent. Knjiga je svojevrsna veeelika oglasna tabla (na 368 strana) na koju je prikačeno mnoštvo interesantnih fotografija, porukica i zabeleški vezanih za njen profesionalni i privatni život. Mental note: ubaciti na listu "Za pod jelku"... Done! Oh, kako će se lepo uklopiti u moju zamišljenu modnu biblioteku! (Ako vas zanima zašto joj Tom Ford, Gucci ili Versace duguju večnu zahvalnost, ovo je prava knjiga i za vas!)
A da je stil nešto što je zapisano u genima, dokazuje i ova mlada dama, mom to be - Julia Restoin Roitfeld. Lepotu, ali i osećaj za modu je definitivno nasledila od svoje slavne majke. Julia je nedavno sarađivala sa kineskim brendom Me & City u dizajniranju dvadesetak komada odeće za zimsku kolekciju. Rezultat u vidu look booka je pred vama.

Čini nam se da će Carine lagano poneti titulu najsexy super stylish bake! Šta kažete na ovu i-D Fall 2011 naslovnicu? Ja kažem - WoOoOoW!


Ljubac! M.


9 comments:

 1. Jaoj ona je tako stylish! :) Obožavam njene outfite :)

  www.stills.rs

  ReplyDelete
 2. obozavam je, a i cerka joj je divna!

  ReplyDelete
 3. Fenomenalna je a i ćerka je slatkica:)

  ReplyDelete
 4. Ja sam nekako u fazonu...volim da je mrzim...cause i'm jealous... :)

  http://soupandfish.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. kraljica, carica :) treba li dalje
  btw knjiga ce biti u prodaji u pierre premieru :)

  ReplyDelete
 6. Sad sam baš htela da pitam gde može da se kupi ova knjiga i vidim odgovor :) :**

  ReplyDelete
 7. uu pa strava sto je knjiga u prodaji/totalno je moram posedovati! ova zena je genialna na tako mnogo nivoa! a cerka joj je predivna !

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...