20.11.11

Oriflame for kids


Kako je Oriflame već dugo prisutan na našem tržištu, sigurno ste bar jednom koristili neki njihov proizvod. A svakako ste bili u prilici da listate one njihove šarene kataloge (znate već kako to ide, koleginica/drugarica/ mamina prijateljica vam ih da na listanje, a vi se raspomamite za gomilom potrebnih i nepotrebnih mirišljavih sitnica). Zato nema potrebe da dužim o ovoj poznatoj švedskoj kompaniji, sve već znate.
U ovogodišnjem katalogu broj 16 (koji je, sa ushićenjem konstatujem, u prazničnom ruhu) Oriflame fondacija predstavlja svoju zvaničnu ambasadorku  - Carolinu Wozniacki, svetsku teniserku broj 1. Oriflame fondacija, u saradnji sa mnogim lokalim humanitarnim organizacijama širom sveta, pokušava da promeni i poboljša živote dece i mladih žena. Caroline je, kao uzor deci sa svih kontinenata, sasvim logičan izbor za ovu laskavu, ali odgovornu titulu.U Srbiji Oriflame fondacija sarađuje sa SOS dečijim selima u cilju pomoći porodicama sa decom sa posebnim potrebama. 
A u ovu akciju možete se uključiti i vi! Kupovinom Oriflame humanitarne narukvice vi ne dobijate samo super slatku, bež-srebrnu narukvičicu koja je divno uklopiva u svakodnevne outfite. Ne, ne... Vi zapravo donirate sredstva SOS dečijem selu u Kraljevu! Pa, ako i nemate koleginicu/drugaricu/maminu prijateljicu koja prodaje Oriflame proizvode, narukvicu možete i online naručiti ovde. That easy! Lepo i humano! 
Ljubac! M. 

8 comments:

 1. Obožavam njihove praznične kataloge :)

  www.stills.rs

  ReplyDelete
 2. Ovo je stvarno divno! Oduševljena! :)

  ReplyDelete
 3. obozavam sto su totalno posveceni humanitarnom radu

  ReplyDelete
 4. ne kupujem preko njih, ali svaki put me oduseve ovakve akcije
  posebno jer je i sam proizvod jako sladak
  totalni win win :)

  ReplyDelete
 5. Svaki put imaju divne akcije!
  Baš lijepo...<3

  ReplyDelete
 6. divotica od akcije!:)
  like!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...