4.9.11

Kada vas strefi "Nemam šta da obučem" momenat...


Mene lično zadesi bar svako drugo jutro! Otvorim garderober, kad ono - same old, same old. Ili mi se čini da u njemu ima premalo stvari, pa ništa ne mogu da iskombinujem, ili mi se čini da u njemu ima previše stvari, pa ništa ne mogu da iskombinujem. Grrrr...
Ako i vi patite od iste boljke, jedna pametna devojka (Christina Plakopita) je pronašla lek! Bye, bye, prazno zurenje u gomilu odeće & histerično preturanje po istoj! Stigao je Netrobe!
Netrobe je iPhone fashion aplikacija koja će vam pomoći da organizujete vašu odeću i osmislite naredni outfit pre nego što kažete "Nemam šta da obučem". I to tako što ćete ceo svoj garderober premestiti u online dimenziju! Piece of cake! Za početak, istresite svu odeću iz ormana i fotografišite iPhone-om svaki komad zasebno. Klik! Zatim uklonite pozadinu sa svake fotkice. Fotografisane komade sortirajte po kategorijama - bags, shoes, tops, skirts, itd. I kombinujte! Samo par klikića prstom i - voilà! Outfiti su lepo organizovani i sortirani. Igrajte se! Ma, pustite mašti na volju!Ali to nije sve, neee... Uz pomoć Agende možete planirati šta ćete obući određenog datuma i pratiti šta ste nosili prethodnih dana. Znate i sami koliko pakovanje za put može da bude naporno. I na kraju se obično završi tako što ponesemo nešto što nam ne treba, a zaboravimo neophodno. Uz Netrobe-ov Suitcase možete spakovati vaš prtljag i pre nego što se latite kofera. U Lookbook-u čuvajte najbolje outfite ili fotografije koje ćete koristiti kao buduću inspiraciju.

OK, stvarno... Kako je moguće živeti i obući se bez ovoga??? Moj "I've got nothing to wear!" momenat dobio je društvo u vidu "I must have this!" momenta. Ehhh, još prvo da se dočepam iPhone-a! :)6 comments:

 1. postoji slicna opcija za android
  mada to slikanje svih stvari, njaaaah previse sam lenja
  ali sto ima famoznih iphone aplikacija koje se nikada nece prevesti na android platformu
  :(
  skupljam pare, sad ce petica :)

  ReplyDelete
 2. Zanimljivo...
  Pratim tvoj blog , a polako krecem i sama...
  http://bojana-ciric.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Oduševljena sam tvojim blogom!
  Hvala na lijepim komentarima:)

  Kiss iz Rijeke:)

  ReplyDelete
 4. hahahhaha sta jos nece izmisliti :))) very funny :)))

  ReplyDelete
 5. super ideja, ali trebala bi mi citava vecnost da slikam, lenja samm!:)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...