16.8.11

Repossi


Znate onaj osećaj kada ga prvi put ugledate i znate da je stvoren za vas? E tako je mene pre neki dan zviznula Amorova strela. Pa sam malo odlepila! Za prstenom (prstenjem, da budem precizna, jer se ne zna koji je lepši)! 
Repossi je juvelirska kuća koja postoji od 20-tih godina prošlog veka i danas ima sedišta u Parizu, Milanu i Monte Karlu. Na čelo kompanije 2005. godine je postavljena, tada 19-godišnja, Gaia Repossi. Kao artistic director, naslednica ovog porodičnog biznisa je nizala uspehe kreirajući fenomenalne kolekcije Berber, Maure (moje omiljene), Nérée, Snake... Iako je svaki komad breathtaking, akcenat je ipak na prstenju - od belog, žutog, roze ili crnog zlata, sa ili bez dijamanata. Moja wish lista je ponovo updateovana! Ovo prstenje se našlo u prvih 10 željenih stvarčica (što je stvaaaarno teško, jer se moja wish lista ni najmanje ne bazira na realnosti, te se na istoj nalaze i stan sa pogledom na Central Park, YSL torbe i Hermes šalovi). 

Snake


Nérée


Berber


Maure


Gaia Repossi x Alexander Wang


Gaia je modnoj eliti Repossi komade nakita nametnula kao "must have". Na zabavi povodom predstavljanja kolekcije Nérée, među zvanicama su bili i Karl Lagerfeld, Andrea Casiraghi i Tatiana Santo Domingo. Repossi prstenje nose "it" devojke poput slatke Leighton Meester, kao i najpoznatije modne blogerke. Uostalom, ovo "pieces of heaven" prstenje je verovatno jedino koje može da naruši dominaciju (takođe željenih) YSL arty komada, te je na eminentim modnim događajima poput fashion weekova prosto nemoguće presuditi koji su zastupljeniji. Mrtva trka!

Ljubac! M.


6 comments:

 1. ah,fenomenalno je! zelim
  berber i onaj wang-ov.....

  i smatram da treba imati upravo takve wish liste jer ako tezis ka vecem,i dobijes srednje i to je sasvim dovoljno...

  ReplyDelete
 2. divno prstenje!:) baš tako - mrtva trka :)

  ReplyDelete
 3. molim samo jedan....nista vise, jedan...

  ReplyDelete
 4. i love those rings! :)

  http://mmillam.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Jako mi se dopadaju ovi izduženi prtenovi.
  ***
  www.amolusso.blogspot.com

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...