9.7.11

When I grow up, I wanna be Beyonce!


Kad porastem biću Beyonce! Žena je superlativ superlativa. I prosto ne mogu da joj nađem ni jednu manu. Superbrend. Muzika, odeća, parfemi, reklame, nagrade, turneje, top liste nalepših, najplaćenijih, najmoćnijih... Jednom rečju - diva! 
A Diva je hotter than ever! Sigurno ste bar jednom videli spot za pesmu "Run the World (Girls)" ili omot njenog poslednjeg "4" albuma gde Beyonce opet promoviše Girl Power, ali na jedan sasvim novi način. Ona je jaka, moćna i nesputana. Zrači nekim sirovim, mračnim seksepilom. I sve to u Haute Couture Jean Paul Gaultier, Alexander McQueen, Pucci, Gareth Pugh odeći. 


Njene najnovije fotografije ostavljaju sličan utisak kao i sam spot, pa izgleda kao da se slatka i nasmejana Beyonce pomerila u stranu, kako bi na scenu stupila ova žena koja izgleda kao da joj je čitav svet pod nogama u fabulous alien cipelicama.

Or maybe not...? Beyonce nas je upravo obradovala novim spotom za pesmu "Best thing I never had". A u tom spotu prethodno opisane žene nema ni u tragovima. Ona nosi venčanicu. I veo. I sva je nežna i slatka. 
Ne postoji ništa što drugi o njoj nisu već rekli. A šta kaže sama Queen B o sebi, prekretnici u svojoj karijeri i onome kako doživljava svoj život i svoj posao možete čuti i videti u mini dokumentarcu "Year of 4" koji je već prikazan na MTV-u i koji je postavljen na YouTube.
Možda je tvrdila da ima samo dva (Beyonce i Sasha Fierce), ali ona je zapravo žena sa sto različitih lica. I svako od njih je neverovatno. B. je devojka koja zna šta želi i zna kako to i da ostvari. A sve što ona dotakne, jednostavno se pretvori u zlato!
Ljubac! M.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...