21.6.11

Donatella ♥ H&M!

It's official! Posle Lanvin-a, Jimmy Choo-a, Stelle McCartney, na redu je modna kuća Versace! Ova vest je jutros odjeknula modnim svetom! Ipak, još sinoć je Donatella posetiocima Versace revije u Milanu dala da zavire u njenu kolekciju za H&M, iako to niko nije ni znao. Naime, na kraju revije Donatella se poklonila publici u božaaaaanstvenoj crnoj haljini koja je zapravo deo kolekcije Versace for H&M!


Donatella obećava da će kolekcija nositi Gianni-jev pečat, da predstavlja pravo nasleđe brenda, i zato  će akcenat biti na koži, bojama i printovima. U ženskoj kolekciji, pored cipelica i nakita, videćemo puno kože i, kao protivtežu ili savršeni kontrast, živopisne svilene haljine! Donatella otkriva da je za muškarce osmislila stroga ukrojena odela uključujući i savršeni smoking.
Mi, obični smrtnici, moramo da sačekamo 19. novembar kako bismo se eventualno (posle celonoćnog kampovanja, po koje ogrebotine, raščupane kose i probanja u sred radnje) dokopali nekog od 300 Versace for H&M komada (muške, ženske ili home kolekcije). Dakle, pravac Budimpešta ili Zagreb!

Ljubac! M.

2 comments:

  1. Ahhahaha e dobro si ovo napisala.. Znaci kampujemo!?

    ReplyDelete
  2. Ako ne bude tuce, dobro je proslo! ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...