8.6.11

Do you know Nicole?


Naučila sam novu englesku reč: thrifting! Wikipedia kaže da je to "act of shopping at a thrift store, flea market, garage sale, ..., usually with the intent of finding interesting items at a cheap price". Ja bih to ipak opisala kao treasure hunt! A Nicole Warne vam je majstor u tome! Devojka je mastermind Gary Pepper Vintage projekta. 
U Gary Pepper Vintage online prodavnici možete pronaći njen "ulov" iz raznih krajeva sveta, a na blogu njene nestvarno lepe fotografije (by her boyfriend, gle čuda!). Nicole je za kratko vreme postala zvezda ovog našeg virtuelnog blogging sveta, a tome u prilog govori i činjenica da je nekoliko stranica knjige "Style Diaries: World Fashion from Berlin to Tokyo" posvećeno upravo njoj.
Kaže da najbolje stvari pronalazi duboko zakopane na pretrpanim rafovima, na mestima na koja nije mislila ni da zaviri. Obožava sve što ima veze sa Alexom Chung, sestrama Olsen i Oliviom Palermo. Zna žena! Ova australijska blogerka, i pored toga što kaže da živi svoj san, želi još puno toga - da živi u Japanu ili Parizu, da proputuje svet baveći se onim što voli, da otvori svoju radnjicu sa vintage stvarima... Ono što većina ljudi ne zna o njoj je njena užasna stidljivost ispred objektiva fotoaparata! Ma, daaaa! Jeste li videli kako pozira??? Ipak, sa svojim fotografom je poprilično opuštena (iz očiglednih razloga) pa kao rezultat imamo ove neverovatne fotografije.
Ne znam za vas, ali ja, ponesena njenim primerom, prvom prilikom krećem u gold digging u maminom ormanu!
Ljubac! M.

3 comments:

 1. yyeey! divna je, ima to nesto gospodsko u sebi, divno drzanje. i super joj stoji odeca, cak i najobicniji komadi
  definitivno je ne sais quoi momenat :)

  ReplyDelete
 2. Prvi put cujem za nju, ima bozanstvene fotke :) ii sad se kao ona stidi fotoaparata ?! :DD
  U pravu je da se najbolje stvari nalaze na dnu rafova :)

  E.:*

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...