8.5.11

Fashion goes silver

Čak i oni koji ne prate modu sigurno znaju da je osnovni modni trend ovog proleća: boje, boje i boje (dovoljno je samo da prođete pored Zarinog izloga i sve će vam biti jasno). Boje u svim mogućim kombinacijama: narandžasto, ljubičasto, zeleno ili zeleno, plavo, ljubičasto (kao u Gucci SS 2011 kolekciji), na tašnama i cipelama, u vidu prugica ili cveća. Ipak, ima tu još diiiiivnih it tendencijica, a ona koja mi je ovih dana zapala za oko jeste: One key SILVER piece! A ne mislimo na nakit! U opciji su cipelice, pantalone (koje su smokin' hot!), clutches, sakoi... Nije zlatno sve što sija, molim lepo!


Ako su trend postavili modni divovi poput Balmaina ili Ralph Laurena, nama preostaje samo da ga pratimo.
Osim sa modnih pista, srebrna nas je zaslepila i sa stranica časopisa (nismo mogli da ne primetimo Burberry prolećnu kampanju i prelepu Jourdan Dunn u srebrnom).His name is Ford... Mr. Tom Ford. 

Modne blogerke širom sveta su nas obradovale svojim outfit postovima u kojima se šepure u svojim f-a-b-u-l-o-u-s srebrnim komadima! Među njima je i jedna od mojih omiljenih domaćih blogerki - Vanja (u srebrnoj suknjici iz Pierre Premier radnjice koja se istog trena našla na mojoj wish listi!).


Chanel window - La Croisette, Cannes.


Postoji li komad koji niste instant poželeli?
Ljubac! M.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...